Forum IT

Forum IT

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 07.12.2025 - 07:16:19
Страницы:  1  

Контент-план для малого бізнесу

АвторСообщение

monalisa

Помощник

Статистика:

Привітики! Навчаюся на маркетолога і маю курсову роботу – створити контент-план для реального бізнесу і написати кілька публікацій. Обрала невеличку пекарню знайомих, але не можу придумати, про що писати, щоб було і цікаво, і корисно, і продавало. Хліб же хліб, що тут можна розписувати? Може хтось підкаже ідеї або де шукати натхнення для такого контенту?

----------------------------
Делай,что должен,и будь что будет.
Сообщение # 1 26.10.25 - 03:42:09
RE: Контент-план для малого бізнесу

Бодун

Помощник

Статистика:

Насправді навіть у такій, здавалося б, простій темі як пекарня, можна знайти масу цікавих напрямків для контенту. По-перше, можна писати про процес – як готується хліб, які інгредієнти використовуються, чому важлива якість борошна. По-друге, рецепти та поради – що приготувати з різних видів хліба, як правильно зберігати випічку. По-третє, історії та традиції – розповісти про історію хлібопекарства, різні види хліба у світі. По-четверте, користь та здоров'я – які види хліба корисніші, для кого підходить безглютеновий варіант. Можна робити серію постів 'Знайомтеся: наш пекар', показувати закулісся. Ще варіант – сезонні теми: пасхальна випічка, різдвяні традиції. Головне – показувати, що за продуктом стоять реальні люди та їхня любов до справи.

----------------------------
Если б море было водкой - стал бы я подводной лодкой!
Сообщение # 2 26.10.25 - 04:38:43

Bartosh

Помощник

Статистика:

Класна тема для курсової! Я теж колись робила схожий проект. Якщо складно самій придумувати і писати весь контент, можеш частково скористатися допомогою професіоналів, щоб побачити, як це має виглядати. Наприклад, на сервісі Копірайтинг можна замовити кілька зразкових публікацій для соцмереж або статей для блогу. Подивишся на структуру, стиль, як професіонали подають матеріал, і вже на основі цього зможеш створити решту контенту сама. Це не списування, а навчання на прикладах. До того ж, якщо твоя курсова буде з реальними якісними текстами, а не просто теоретичними міркуваннями, це дуже підвищить оцінку. Викладачі люблять, коли студенти показують практичні результати. Можеш замовити, наприклад, три різні пости – емоційний, інформаційний і продаючий – і розібрати, як кожен з них працює на свою мету. Deep Copywriting — сила ідей, виражених у бездоганних словах.

Сообщение # 3 26.10.25 - 05:24:08
Календарь на новый 2011 год. : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: ElkArte 0.9.9