Forum IT

Forum IT

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 10.03.2026 - 05:51:39
Страницы:  1  

Сантехнічна латунна арматура

АвторСообщение

Ирина223

Помощник

Статистика:

Я маю велику кількість старої латунної арматури для сантехніки - кранів, вентилів та інших деталей. Чи можна здавати такий матеріал, чи потрібно розбирати його на складові частини перед здачею?

Сообщение # 1 04.03.26 - 07:29:15
RE: Сантехнічна латунна арматура

Ириска

Помощник

Статистика:

Сантехнічну латунну арматуру приймають в більшості пунктів прийому. Ти можеш здати матеріал як у зібраному вигляді, так і розібраним на складові частини - обидва варіанти приймаються. Однак ціна може трошки відрізнятися залежно від виду матеріалу. Якщо в арматурі є внутрішні частини з інших металів, наприклад з залізо або з пластмаси, то можуть потрібні деякі розбирання, щоб видалити ці матеріали. Проте у більшості випадків можна здати матеріал як є, і пункт прийому сам виконуватиме необхідні розбирання. Виділи час на порівняння цін у кількох місцях, щоб визначити, чи більше платять за розібраний матеріал чи за зібраний, і вирішуй на основі цього.

----------------------------
My love will never die...
Сообщение # 2 04.03.26 - 08:21:49

ISAEV

Помощник

Статистика:

На практиці я завжди здаю сантехнічну латунну арматуру в зібраному вигляді, тому що видалення внутрішніх деталей займає чимало часу, а різниця в ціні не настільки велика, щоб це виправдовувало витрати часу. Пункти прийому мають спеціальне обладнання для розбирання таких предметів, тому вони це роблять набагато швидше, ніж я можу це робити вручну. Щоб дізнатися точну політику щодо сантехнічної арматури та того, як це впливає на ціну, я рекомендую звернутися на сайт: https://megalom.com.ua/priyom-kolorovogo-metalu/pruyom-latuni/. Там ти знайдеш інформацію про те, як приймаються різні види латунних предметів та чи є різниця в ціні залежно від того, розібраний матеріал чи ні. На основі цієї інформації ти можеш вирішити, чи варто витрачати час на розбирання.

Сообщение # 3 04.03.26 - 08:48:52
Довгостроковий договір на поставки : Предыдущая темаСледующая тема: Цементація металу деталей
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: ElkArte 0.9.9