Forum IT

Forum IT

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 22.01.2026 - 05:57:42
Страницы:  1  

Де знайти якісний гідро-розподільник

АвторСообщение

olga06

Помощник

Статистика:

Розпочав робити капітальний ремонт навантажувача, який куплю років п'ять тому. Потребую розподільника гідравліки, але оскільки техніка вже досить стара, дуже складно знайти запасні частини. Де можна знайти якісний розподільник для техніки років 80-х випуску? Може хтось стикався з такою проблемою? Чи є якісь компанії, що спеціалізуються на розподільниках саме для такої техніки? Бюджет обмежений, тому шукаю щось доступне за ціною, але водночас надійне.

Сообщение # 1 30.12.25 - 16:06:55
RE: Де знайти якісний гідро-розподільник

ЛисичкО

Помощник

Статистика:

Цитата:
Розпочав робити капітальний ремонт навантажувача, який куплю років п'ять тому. Потребую розподільника гідравліки, але оскільки техніка вже досить стара, дуже складно знайти запасні частини. Де можна знайти якісний розподільник для техніки років 80-х випуску? Може хтось стикався з такою проблемою? Чи є якісь компанії, що спеціалізуються на розподільниках саме для такої техніки? Бюджет обмежений, тому шукаю щось доступне за ціною, але водночас надійне.
Я тримаю склад гідророзподільників, серед яких є моделі як для стаої техніки, так і для новітніх машин. Щодо техніки 80-х років - це зовсім не проблема. На складі постійно є запасні розподільники як для навантажувачів, так і для інших видів спецтехніки цього період. Якщо дати точну марку вашої машини, можу дуже швидко підібрати потрібну комплектацію. Крім того, якщо немає у наявності готового розподільника, ми можемо виготовити окремі компоненти - корпуси, плити керування та інше. Ціни в нас конкурентні, а оскільки все зберігається на складі, відправка займає мінімум часу.

Сообщение # 2 30.12.25 - 16:45:09

Natashast2008

Помощник

Статистика:

Чоловіче, прямо рекомендую звернутися до них. Я сам недавно ремонтував бульдозер і шукав розподільник. Місяц шукав по різних місцях - пропозиції були жахливі, дорого, а якість сумнівна. Звернувся до цих ребят, вони все розібралися за два дні. Виявилося, що мій розподільник можна було відремонтувати, замість того щоб купувати новий. Зробили капітальний ремонт з гарантією, вартість вийшла в три рази дешевше. Вже два місяця працює без проблем. Якщо потребуєш консультацію, вони допоможуть безкоштовно. Більше інформації про нові гідророзподільники, їх ремонт можеш знайти тут: https://rgs-ukraine.com.ua/g4552502-sektsionnye-gidroraspredeliteli

Сообщение # 3 30.12.25 - 17:32:34
Будівництво приватних резиденцій під ключ : Предыдущая темаСледующая тема: переоборудования микроавтобусов
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: ElkArte 0.9.9